Onlangs aangeschafte stripboeken

Onderstaand staan de laatstelijk aangeschafte stripboeken. Van deze boeken en de reeks waarin ze verschijnen geef ik steeds een korte beschrijving op een aparte pagina. Om het leesplezier niet te veel te vergallen zal de beschrijving van de inhoud steeds beknopt zijn; de clou van het verhaal zal ik dus niet verklappen.
Om het overzicht voor de regelmatige bezoeker eenvoudiger te houden plaats ik de verwijzingen naar nieuwe beschrijvingen steeds bovenaan. De oudste beschrijvingen zullen uiteindelijk weer uit de lijst verdwijnen, hetzij omdat het al weer een tijd geleden is dat ik dit album kocht, hetzij omdat ik ondertussen een nieuw album uit de reeks heb aangeschaft en deze nieuwere aanwinst natuurlijk bovenaan in de lijst komt te staan. In het eerste geval is de betreffende pagina nog wel op te roepen via het overzicht van alle ooit besproken reeksen dan wel via het overzicht van tekenaars of het overzicht van scenaristen.
Niet van iedere reeks is in deze lijst het laatst verschenen nummer opgenomen, het betreft immers een lijst van laatste aanwinsten. In voorkomende gevallen zal ik meestal melden dat er na het besproken album nog nieuwere verschenen zijn.

Klik hier! Largo Winch deel 11 Golden Gate

Meer informatie

Klik hier! Overzicht van alle besproken stripboek-reeksen
Klik hier! Overzicht van tekenaars van 'mijn' stripboeken
Klik hier! Overzicht van scenaristen van 'mijn' stripboeken