Rob Keetlaer's website

Moderne nederlands(talig)e literatuur: Een serie boeken uitgegeven sinds 1978, van verschillende nederlandse en vlaamse auteurs. De uitgaven tot en met 1999 waren heel duidelijk herkenbaar, ook als ze tussen andere boeken in een kast staan en je alleen de ruggen van de boeken ziet.


Stripboeken: Ik mag graag stripboeken lezen (vooral science fiction, fantasy en bepaalde aktie- en humor-reeksen), en heb er ondertussen vele (gelezen).

Stijldansen: Over de tien standaard-dansen: quickstep, walsen, tango, rumba, jive e.a. Voorlopig blijft het aanbod nog een beetje beperkt: populaire muziek om op te dansen, en een lijstje met links.

Esperanto: Ik houd mij ondertussen al weer vele jaren met de taal esperanto bezig; ik lees boeken en tijdschriften, en ga regelmatig naar bijeenkomsten waar andere esperanto-sprekenden komen. Onder dit thema pagina's in het esperanto, maar ook wat pagina's in het nederlands over wat, hoe en waarom esperanto.

Gezelschapsspellen: Ik mag graag met een aantal mensen om de tafel zitten om een gezelschapsspel te spelen (en nóg één, en nóg één... !). Ik heb er ondertussen een aantal verzameld. (En nee, die spellen verkoop ik niet!)

Wandelen: Niet even een uurtje, een blokje om, maar meestal enkele uren tot soms zelfs bijna een hele dag: ik wandel tegenwoordig jaarlijks minstens 1.000 km in georganiseerd verband (vooralsnog veelal in Nederland).

Fotootje ... van mij

Andere talen